Frits

Ik ben Frits, geboren in Deventer (1950). 

Op mijn derde naar Epse verhuisd om twintig jaar later weer terug te verhuizen naar Deventer en in 2002 naar Maastricht. 

Had in de tussentijd, (de begintijd van het internet) Ellen ontmoet via ICQ messenger! De voorloper van Whatsapp. 

Werkte toen op de Business support desk bij KPN in Zwolle en kreeg de mogelijkheid aangeboden in Eindhoven op de Business support desk te komen werken! We kregen toen de mix, Ellen, Frits, Eindhoven, Maastricht, KPN en de NS.

De beslissing was snel genomen! 

Fotograferen en filmen doe ik al vanaf mijn kinderjaren. 

In het huidige digitale tijdperk waar ik gebruik maak van diverse camera's zoals de Panasonic LUMIX-DMC-fz1000, Drone DJI Mini, Sony FDR-X3000, Samsung Ultra S22, Canon Powershot 20, INSTA360 One RS met verschillende lenzen waaronder de 360 gr wat weer een nieuwe uitdaging is om onder de knie te krijgen. 

In de loop der jaren krijg je dan steeds meer filmmateriaal en op de PC ben jij de enige die er van kan genieten. Dus een andere buffer gezocht en dat is YouTube geworden om vervolgens met een eigen kanaal te beginnen waar hopelijk veel kijkers genieten van onze video’s en vlogs! 

Vanaf de tijd dat we onze camper hebben gekocht zijn we begonnen met ons YouTube kanaal Frits&Ellen. We hebben hier al onze rondtrekkende bewegingen door Europa in beeld gebracht en nog steeds! Vele kijkers waarderen onze video’s door zich gratis te abonneren wat voor ons een enorme stimulans is dat we op de goede weg zijn!