Ecoflow Delta 2

Februari 2023.

Sinds kort zijn we in het bezit van een Ecoflow Delta 2 met een bijpassend zonnepaneel/dagpaneel.

De Ecoflow Delta 2 is een kleine, lichtgewicht en draagbare powerstation. Met een gewicht van twaalf kilogram neem je hem gemakkelijk mee op reis, tijdens het klussen, in de tuin of thuis als back-up batterij. De Delta 2 is uitermate geschikt als je volledig off-grid wilt gaan of een betrouwbare oplossing voor de camper of caravan zoekt. Door de twee ergonomische handgrepen is de batterij gemakkelijk verplaatsbaar.

De powerstation heeft voldoende vermogen om 13 apparaten tegelijkertijd aan te sluiten en met een uitgangsvermogen van 1800 watt hoef je niet bang te zijn dat hij snel overbelast raakt. Op deze powerstation zijn onder anderen 4 stopcontacten, 12V outputs en diverse typen USB-aansluitingen aanwezig. Met een batterijcapaciteit van 1024Wh heb je voldoende energie in huis om bijvoorbeeld een campingkoelkast meerdere dagen van stroom te voorzien. Ook met zware gereedschappen, laptops, telefoons of andere huishoudelijke apparaten heeft deze kleine krachtpatser geen enkele moeite.

Het is nogal een investering maar ondanks dat hebben we toch de sprong gewaagd. We waren al onafhankelijk van stroompunten onderweg door onze lithiumaccu maar nu hopen we op nog meer power.

We gaan het zien op onze eerstvolgende trip.